Home
Visie
Cursist (Vanaf 2004)


“Ik heb de opleiding tot senior adviseur bij Van der Hilst gedaan: een goede mix van theoretische verdieping, oplossen van complexe praktijksituaties en verdere ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden. Wat me tijdens deze opleiding nóg meer duidelijk is geworden: mensen gaan boven middelen. Vaak wordt er te snel naar 'een krantje, foldertje, filmpje' gegrepen, terwijl het meestal effectiever is om betrokkenen bij elkaar te halen, elkaar in de ogen te kijken en zo meer begrip te krijgen voor elkaars situatie.”

Enkele waarderingen van mede-cursisten: 'enthousiasme en lef', 'kritisch, deskundig en serieus', maar ook 'slimmerik met humor' en 'sociaal betrokken bij mensen'.

“Om mezelf verder te ontwikkelen en bij te blijven in het vakgebied, volg ik met regelmaat cursussen, zoals ‘Inspiratie voor ervaren communicatieprofessionals’ (Hogeschool Utrecht), ‘social media’ (Hogeschool Utrecht), ‘infographics en animaties’ en ‘werken met werkvormen’.
Daarnaast maak ik deel uit van een intervisiegroep van zelfstandig communicatieprofessionals, die zes keer per jaar bijeenkomt.”


◄ terug
Opdracht- gevers Contact


Blanken Communicatie Projecten

drs. Jenneke Blanken

Eksterstraat 8
4105 WJ Culemborg

telefoon:
06 - 1327 1324

e-mail:
bcp@planet.nl